Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van alle behandelingen met daarbij een uitleg. Lees aandacht de tekst door en bekijk welke behandeling het beste bij u past.

VERWENNEN


Een ontspannende massage na het sporten kan er voor zorgen dat u zonder spierpijn of vermoeidheid weer verder kan.
Er zijn verschillende behandelingen mogelijk in de volgende categorieën:

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Doel

Het doel van ontspanningsmassage is om een volledige ontspanning te bewerkstelligen in het lichaam. De ontspanningsmassage geeft een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor u zich weer als herboren voelt. Hierdoor zullen diverse lichaamsfuncties beter gaan functioneren waardoor u zich fitter zult gaan voelen.Effecten

De voornaamste effecten van de klassieke massage zijn:

  • Stimuleren van de doorbloeding waardoor de afvalstoffen in ons lichaam sneller afgevoerd worden
  • Herstellen van spierspanning en spierkracht
  • Losmaken van verkrampte spieren
  • Normaliseren van de spiergevoeligheid
  • Verbeteren van spier- en huidbeweeglijkheid

Een regelmatige massage geeft u meer vitaliteit en een betere gezondheid.

Tevens is een ontspanningsmassage een stukje voor uzelf: een moment van rust en bewustwording. Het is heel belangrijk dat u bij de eerste behandeling aangeeft wat u prettig vindt. Hierdoor zult u met een tevreden gevoel weer naar buiten stappen.

Algehele lichaamsmassage

Een ontspanningsmassage is uit te breiden naar een algehele lichaamsmassage van 90 of 120 minuten. Hierbij worden beide benen aan de voor en achterzijde gemasseerd, tevens worden uw voeten heerlijk ontspannen onder handen genomen en tot slot uw billen rug schouders en nek ontspannen gemasseerd. In overleg kunnen er accenten gezet worden.